Parkeergarages & Tribunes

De afdichting die niemand opvalt of ziet. Juist in de parkeergarages en de tribunebouw  is een goede afdichting van belang.
Een lekkende garage of tribune kan de exploitatie hiervan ernstig verstoren. Lekkages kunnen dure onkostenposten worden. Storingen aan alarm-, brand- en elektrische installaties kunnen worden voorkomen door het toepassen van de juiste afdichtingsystemen en een inspectie en onderhoudscontract. Op deze wijze kan de duurzaamheid van dit soort constructies aanmerkelijk worden verlengd, zodat de rentabiliteit omhoog gaat.
DSA bv is voor de nieuwbouw van prefab parkeergarages en tribunebouw een specialistische en kwalitatief uitstekende partner en kan elke garage of tribune aan.
In vele vormen binnen de bouw van parkeergarages heeft DSA bv een specialisme ontwikkeld. in de bouw van prefab parkeergarages van beton en staal of een combinatie hiervan met als parkeervloer dubbel TT liggers.
De tribunebouw is meestal opgebouwd uit prefab betonelementen. Onder de tribunes liggen veelal gemeenschappelijke ruimtes, zoals kleedkamers, sportzalen en dergelijken een goede afdichting is hier dus eveneens van wezenlijk belang.
DSA bv voorziet de voegen van een krimparme cementgebonden mortelvoegen en afdichtingen, uitgevoerd in een twee componenten polysulphide sealer van de leveranciers EUROTEAM of SABA.

Aanbrengen voeg Ikea parkeergarages

Aanbrengen voeg Ikea parkeergarages

Prefab tribunebouw

× Chat met ons via WhatsApp